Sidan innehåller annonslänkar

Allergenius Special Shampoo Hund

Beställ Allergenius Special Shampoo Hund på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Allergenius Special Shampoo Hund inom kategorin Hundschampo.

Produktinformation

Allergenius® Dog Specialschampo är ett unikt svensktillverkat schampo som minskar mängden allergen på hunden. Schampot återfuktar och vårdar hundens hud på ett nytt sätt, är helt oparfymerat och ger en fin päls efter tvätt.

Huden spelar en stor roll i en hunds allergenutsöndring. Allergenius® Dog Specialschampo är djuprengörande och innehåller en effektiv kombination av moderna hud- och pälsvårdande ingredienser, som stärker huden och minskar förekomsten av allergener, fjällande hud och mjäll.

Schampot är både drygt, lättflytande och enkelt att använda.Använd det regelbundet (1 gång per 1-2 v) för att minska hundens utsöndring av allergener, och göra det enklare för pälsdjursallergiker att umgås med din hund och vistas i offentliga miljöer.Går även att använda till katter!Djuprengörande Tvättar effektivt bort allergen ifrån hundens hud och päls.Innehåller en effektiv kombination av moderna hud- och pälsvårdande ingredienser, som stärker huden och minskar förekomsten av allergener, fjällande hud och mjäll.Hjälper till att lugna ner hudens produktion av mjäll (där hundallergen finns).Återfuktande – stärker både hud och barriärfunktioner.Oparfymerad – vi strävar efter att minimera alla risker för allergiska reaktioner.Schampot är både drygt, lättflytande och enkelt att använda.Flaskan innehåller 250 ml.

NÖJDKUNDGARANTIOm du inte är nöjd med Allergenius Specialschampo har du rätt att returnera produkten och få pengarna tillbaka. Läs mer här.

Se även andra produkter från Hundschampo

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundschampo

Hundschampo från K9 Competition

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från FourFriends

Se alla produkter
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Trixie

Se alla produkter
Kaninpellets

Kaninpellets från Science Selective

Se alla produkter