Sidan innehåller annonslänkar

NufNuf Hundbädd Boxer Ljusbrun (L)

Jämför produkt NufNuf Hundbädd Boxer Ljusbrun (L) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten NufNuf Hundbädd Boxer Ljusbrun (L) i kategorin Hundsängar här hos oss.

Produktinformation

NufNuf Hundbädd, Boxer, LjusbrunMjuk och skön hundsäng för din pälsklingDen kantade rektangulära hundsängen från NufNuf Boxer är mångsidig en hundmadrass och en kantad säng i ett. Ändarna på den kantade sängen har tryckknappar, som kan öppnas för att få en madrass.NufNuf Boxer-sängen passar både hundar som sover på sidan och de som föredrar att vila på sidan.

När den öppnas som madrass passar den även vissa burar som stoppning. Hundsängen kan tvättas i tvättmaskin i 40 grader.

Se gärna också

Scruffs Cosy Hundbädd Grå (L)

Scruffs Cosy Hundbädd GråSnygg hundsäng i mjuk, stilren designMjuk hundbädd med gosiga kanter. Utsidan är tillverkad i stilren konstgjord mocka och insidan är täckt av ett fluffigt plyschmaterial som din hund kommer att älska! På framsidan sitter en broderad logga som ger designen det lilla extra.Scruffs Cosy Hundbädd har mysiga kanter som din hund kan vila huvudet på, och en härlig mjuk fyllning som ger hunden en ombonad, lugnande känsla när den vilar.Fyllningen består dessutom av 100% återvunna PET-fibrer – Miljövänligt!Scruffs Cosy Hundbädd har ett anti-slip material på undersidan som gör att den ligger stadigt och säkert på golvet.Scruffs hundbädd finns i flera olika storlekar, från S till XL. Den passar både valpar och vuxna hundar oavsett ras eller storlek.Mjuk & Bekväm hundsängTvättbarAntiglid undersidaStilren DesignTvättbar hundsäng – Praktiskt!Ibland behöver man tvätta hundsängen. Scruffs Cosy Hundbädd går att tvätta i tvättmaskin i 30 grader.Vilken storlek skall man ha på hundsäng?Mät din hund och välj en storlek matchande hundens mått. Tips! Ta en säng som är lite större än din hund om du vill lägga dit en mysig filt.Storlekar på Scruffs Cosy Hundbädd:S: 50 x 40 cmM: 60 x 50 cmL: 75 x 60 cmXL: 90 x 70 cmMaterial:Bädden består av 100% polyesterFyllningen består av 100% återvunnen polyester

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundkojor

Hundkojor från Trixie

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Trixie

Se alla produkter
Täcken

Täcken från Back on Track

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från FourFriends

Se alla produkter