SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Moderna

Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (92 cm)

Kontrollera pris

Köp nu

Moderna Hundbädd Plast Oval SvartDenna hundbädden är riktigt praktisk och lätt att rengöra i och med att den är tillverkad helt i hårdplast. Den lämpar sig bra för valpar som kanske inte är helt rumsrena än, och den fungerar även väldigt bra att ha utomhus.Komplettera med överdrag, kuddar eller filt för att göra den mysig och inbjudande!Moderna Hundbädd Plast Oval Svart finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar! Observera att måtten som anges för att separera storlekarna avser innermåttet. Se storleksguiden för detaljerad information om storlekarna! 


Beställ Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (92 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Hundbädd Plast Oval Svart (92 cm) inom kategorin Hundsängar.

Läs mer...
Kategori: Hundsängar
Artikelnummer: 024185
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Barking Heads

Se alla produkter
Grimma  Grimskaft

Grimma Grimskaft från Hansbo Sport

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Halla

Halla kan syfta på: Halla (namn) – ett kvinnonamn Halla (djur) – ett släkte av ringmaskar Halla Oy – ett tidigare norskägd skogsindustriföretag i Finland

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.