Nina Ottosson Lickin' Layers Slow Feeder Puzzle

Jämför produkt Nina Ottosson Lickin' Layers Slow Feeder Puzzle online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nina Ottosson Lickin' Layers Slow Feeder Puzzle i kategorin Hundmatskålar här hos oss.

Produktinformation

Slow feeder från Nina Ottosson!Ge din hund aktivering och berikning genom att utfodra i en slow feeder Nina Ottosson Lickin" Layers Slow Feeder Puzzel är ett aktiveringspussel för hund som kan användas både för måltid och aktivering.

Pusslet har tre nivåer med 100 stycken gömmor där foder och godis kan placeras så att din hund får använda nosen för att söka upp födan.Pusslet är designat så att de har tre nivåer och hunden behöver snurra på pusslet för att nå alla gömmor. Detta berikar och gör att hunden får möjlighet att utföra sitt naturliga beteende för att söka efter föda.

Genom att använda aktiveringspussel så stimulerar du din hund psykiskt vilket behövs för din hund ska utvecklas.Aktiveringspussel används med fördel även för valpar för att hjälpa dem att utveckla sin hjärna under uppväxten. Nina Ottosson Lickin" Layers Puzzel är nivå 2 utan Nina Ottossons aktiveringspussel.Kort om Nina Ottosson Lickin" Layers PuzzelTre nivåer med 100 gömmorRymmer 3,5 dl foderFritt från BPA, PVC och fatalerLätt att diska, handdiska med mild tvål och vattenDu kan använda aktiveringspusslet som en slow feeder för att ge din hund mat, du kan börja med att placera torrfoder i gömmorna och sedan när din hund börjar lära sig så kan du göra det svårare genom att placerar ut våtfoder och frysa in, så att hunden behöver slicka i sig fodret.

Perfekt på sommaren när det är varmt. Att använda aktiveringspussel är ett bra tips om du har en hund som tenderar att kasta i sig maten, en slow feeder får hunden att sakta ner och äta maten i en mer naturlig takt.Tips för slow feeding!Det finns oändligt med varianter på hur man kan utfodra sin hund med en slow feederSmeta ut jordnötssmör (xyitol-fritt) och frys inGreksikt yoghurtVåtfoder, toppa med kosttillskott som blodpulver eller MSMTina färskfoder och smeta ut

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Majstor

Se alla produkter
Badrock hund

Badrock hund från RuffWear

Se alla produkter
Tandkräm

Tandkräm från TropiClean

Se alla produkter
Hundoveraller

Hundoveraller från Hurtta

Se alla produkter