Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Mini LED-halsband 45 cm (Limegul)

Beställ Little&Bigger Mini LED-halsband 45 cm (Limegul) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Mini LED-halsband 45 cm (Limegul) inom kategorin Hundlampor.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundlampor från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Dogman LED-Halsband Silikon (Grön)

Hundlampor från Dogman

Se produkter inom Hundlampor från Dogman.
Orbiloc Clip Dual

Hundlampor från Orbiloc

Visa produkter inom Hundlampor från Orbiloc.
Trixie USB-Flasher

Hundlampor från Trixie

Visa produkter inom Hundlampor från Trixie.
Basic Dripplet Hundlampa (Blå)

Hundlampor från Basic

Visa produkter inom Hundlampor från Basic.
Feel Active Censor Hundlampa (Röd)

Hundlampor från Feel Active

Visa produkter inom Hundlampor från Feel Active.
Little&Bigger LED-halsband 55 cm (Blå)

Hundlampor från Little&Bigger

Se produkter inom Hundlampor från Little&Bigger.

Se gärna också

Orbiloc Säkerhetslampa (Grå)

 EgenskaperOrbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter och kan vara på när hunden simmar. Lampan är konstruerad för och används av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck vilkt innebär att man kan backa över den med bilen.  Batterier batteriet räcker i 250 timmar, vilket motsvarar 2 timmar om dagen i 4 månader. Har både blinkande och konstant ljus.Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Med godkända reflexer syns de på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light, kommer föraren att kunna se dem på upp till 5 km avstånd. Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.AnvändningExtremt stryktålig säkerhetslampa för hundarBruksanvisningDet medföljer ett gummiband och ett kardborrefäste som gör att den går att fästa på det mesta. Man kan också trä den på ett halsband. Orbiloc säkerhetslampa har en garanti på 3 år. Det finns en separat underhållssats att köpa i vår butik som innehåller extra batteri och packning. Produktfilm  

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023