Meat Minis Gott & Blandat hundgodis - 1 st påse Meat Minis

Beställ Meat Minis Gott & Blandat hundgodis - 1 st påse Meat Minis på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Meat Minis Gott & Blandat hundgodis - 1 st påse Meat Minis inom kategorin Hundgodis.

Produktinformation

Denna godispåse innehåller 4 olika smaker av hundgodis kyckling, anka, nöt och lamm. Godisbitarna har ett högt köttinehåll (89%) vilker ger en smak som är svår att motstå! Påsen innehåller 100 g av varje sort och godiset är glutenfritt samt fritt från tillsatt socker.  Gott och blandat påse med 4 olika smaker av hundgodis Högt köttinnehåll.  Fritt från tillsatt socker samt gluten.

Se gärna också

Svenska Kycklingkex - 500 g

Ett utsökt delikatesskex gjort av 100% kyckling från svenska märket TassaFritt. Godiset är särskilt bra som högt värderat träningsgodis då det har en eftertycklig smak från kyckling och lätt fångar hundens uppmärksamhet. Godiset passar utmärkt för alla hundar i alla storlekar. Kycklingkexens konsistens är spröda och lite mjuka, lätta att bryta i mindre bitar för att belöna din hund samt kan då anpassas till storleken på din hund. Kexen är dessutom fettsnåla varför det kan vara ett alternativ till de hundar som har en lite känsligare mage.    TassaFritt är ett svenskt märke som lägger vikt i att din hunds godis ska vara av högsta kvalitet, varför det är gjort av helt naturliga ingredienser samt är gjort på svenska råvaror och bidrar då till att stötta våra svenska bönder. TassaFritt är också med och ger en del av dess intäkter till Hundstallet, så du bidrar till att hundar i nöd får tak över huvudet, mat och sällskap genom att köpa TassaFritts produkter!   Belöningsgodis för hund med oemotståndlig smak av kyckling.   Inga tilsatta ämnen, gjort av protein från 100% kyckling.  Hög proteinhalt, låg fetthalt.  Brytbara kex för att lätt delas i mindre bitar vid behov.    Svensk Torkad Kyckling (Köttsmet av biprodukter såsom lever, hjärta, lunga & brosk) 100%   Näringsinnehåll Procent Råprotein 72% Vatten  9% Råfett 9% Råaska 5%

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Metizo

Se alla produkter
Klösmöbler

Klösmöbler från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Canagan

Se alla produkter
Hundlampor

Hundlampor från Orbiloc

Se alla produkter