Sidan innehåller annonslänkar

Duck Cube - 400 g

Beställ Duck Cube - 400 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Duck Cube - 400 g inom kategorin Hundgodis.

Produktinformation

Four Friends duck cube är ett smaskigt, helt perfekt godis att använda som belöning eller när det är dags att träna hunden.  Små, mjuka bitar av ankkött som passar de flesta hundar. Förpackningen går att återsluta så godiset håller sig fräscha till nästa gång.

Finns i 2 storlekar 100 g och 400 g. Mjuka godisbitar för alla hundar Ankkött 80% Stärkelse   Protein 38% Fett 2% Fiber 0,1% Aska 5% Vatten 23% .

Se gärna också

Svenskt Hundgodis Oxlunga - 100 g

Ett utsökt krispigt godis gjort av 100% oxlunga från svenska märket TassaFritt. Godiset är särskilt bra som högt värderat träningsgodis då det har en eftertycklig smak samt doft från nötlunga och lätt fångar hundens uppmärksamhet vid träning och hundmöten. Godiset passar utmärkt för alla hundar i alla storlekar. Godiset är sprött och lätt attt bryta till mindre bitar. Kladdar inte och är perfekt att ta med ut på promenader som belöning eller mellanmål. Passar även hundar med allergier eller känsliga magar. Fungerar också perfekt för att smula över ordinarie mat, då det kan locka lite kräsnare hundar till att äta.    TassaFritt är ett svenskt märke som lägger vikt i att din hunds godis ska vara av högsta kvalitet, varför det är gjort av helt naturliga ingredienser samt är gjort på svenska råvaror och bidrar då till att stötta våra svenska bönder. TassaFritt är också med och ger en del av dess intäkter till Hundstallet, så du bidrar till att hundar i nöd får tak över huvudet, mat och sällskap genom att köpa TassaFritts produkter!   Belöningsgodis för hund med oemotståndlig smak av nötlunga. Inga tilsatta ämnen, gjort av protein från 100% nötlunga.  Hög proteinhalt. Brytbara för att lätt delas i mindre bitar vid behov.    Svensk Nötlunga 100%   Näringsinnehåll Procent Råprotein 75,2% Vatten  11,2% Råfett 9,0% Råaska 4,6%

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stress  Nervositet

Stress Nervositet från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Dentaltugg

Dentaltugg från Whimzees

Se alla produkter
Hundfiltar  Hundfällar

Hundfiltar Hundfällar från Little&Bigger

Se alla produkter
Tuggpinnar

Tuggpinnar från Rosewood

Se alla produkter