Sidan innehåller annonslänkar

Nerf Tennisbollar

Beställ Nerf Tennisbollar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nerf Tennisbollar inom kategorin Hundbollar.

Produktinformation

Nerf Tennisbollar är redo att avbyta de gamla Mini-Blaster kompisarna eller busiga lek på tumanhand med din hund.Nerf Tennisbollar är gjorda av slitstarkt filtmaterial i trevliga färger som syns bra. De passar perfekt att använda tillsammans med Nerf Mini Blaster. Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. .

Se gärna också

Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll

Nerf TPR Squeak & Crunch HundbollDenna härliga hundbollen är formad som en liten amerikansk fotboll, och den både prasslar och piper!Bollen är tillverkad av slittålig TPR och vi tror att du och din vovve kommer att ha många roliga timmar med den.Nerf TPR Squeak & Crunch Hundboll är ca 10 cm lång och passar därför bäst till lite mindre hundar.Observera att bollen kommer i osorterade färger och att man inte kan välja färg när man handlar i webbshoppen. Den levereras i antingen grön eller röd färg.Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Beteende

Beteende från Feliway

Se alla produkter
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från PrimaDog

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Hurtta

Se alla produkter