NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå

Beställ NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange Blå inom kategorin Hundbollar.

Produktinformation

NERF Dog Foam X-weave Squeak Fotboll Orange BlåEn rolig och lättviktig boll till hundar! Denna hundboll är toppen för lek med större hundraser, och den är enkel att både kasta och hämta Hundbollen ger ifrån sig pipljud när din hund grabbar tag ordentligt och håller din bästa vän stimulerad i leken under flera timmar.

Se gärna också

KONG AirDog Squeaker Tennisboll (L)

KONG - AirDog Squeaker TennisbollDen perfekta tennisbollen för din hundDenna boll från Kong kombinerar det bästa från två världar; tennisbollen och pipleksaken. Kan det bli mer perfekt?Tennisbollen är många hundars favoritleksak. Materialet och den speciella lukten verkar vara extra tilltalande för våra fyrbenta vänner. Att de dessutom är praktiska på så sätt att de är lätta att kasta, studsar bra och greppvänliga att bära på blir en extra bonus som gör att alla hundar älskar tenisbollar. Storlek Large är 8 cm i diameter.AnvändningLeksak i tennisbollmaterial som piper

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från RuffWear

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Edgard & Cooper™

Se alla produkter
Bäddar och Sovplatser

Bäddar och Sovplatser från Trixie

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från Whimzees

Se alla produkter