Sidan innehåller annonslänkar

Nerf BASH Gummiboll (XS)

Beställ Nerf BASH Gummiboll (XS) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nerf BASH Gummiboll (XS) inom kategorin Hundbollar.

Produktinformation

 EgenskaperNerf BASH Gummiboll är en boll som både prasslar och piper, vilket kommer få din hund på ett riktigt bushumör. Dess klara färgerna på bollen gör att den syns bra ute, vilket gör att den även passar bra för apportering.

Finns i 2 storlekar.OBS!Våra husdjur är starkare än man tror Ha alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle gå sönder, så det inte händer en olycka. .

Se gärna också

KONG AirDog Squeaker Tennisboll (L)

KONG - AirDog Squeaker TennisbollDen perfekta tennisbollen för din hundDenna boll från Kong kombinerar det bästa från två världar; tennisbollen och pipleksaken. Kan det bli mer perfekt?Tennisbollen är många hundars favoritleksak. Materialet och den speciella lukten verkar vara extra tilltalande för våra fyrbenta vänner. Att de dessutom är praktiska på så sätt att de är lätta att kasta, studsar bra och greppvänliga att bära på blir en extra bonus som gör att alla hundar älskar tenisbollar. Storlek Large är 8 cm i diameter.AnvändningLeksak i tennisbollmaterial som piper

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Specific

Se alla produkter
Badrock hund

Badrock hund från Rukka

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Virbac

Se alla produkter