Sidan innehåller annonslänkar

Nothin' to Hide Tuggrulle Kyckling 25 cm (1-pack)

Beställ Nothin' to Hide Tuggrulle Kyckling 25 cm (1-pack) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nothin' to Hide Tuggrulle Kyckling 25 cm (1-pack) inom kategorin Hundben.

Produktinformation

Letar du efter tugg utan råhus och konstgjorda tillsatser? Nothin" to Hide gör produkterna du letat efter! Hög proteinhalt, låg fetthalt och en otrolig smak av kyckling eller biff.Nothin" to Hide Tuggrulle Kyckling har en saftig smak av kyckling Tack vare en storlek på 25cm och 90g är denna tuggrulla lämplig för större hundar.

Säljes i 1-pack el 2-pack.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Produkter från kända varumärken
Badrock hund

Badrock hund från Topline

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Trixie

Se alla produkter
Kattleksaker

Kattleksaker från Aveo

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Eukanuba

Se alla produkter