Sidan innehåller annonslänkar

Nothin' to Hide Tuggrulle Biff 25 cm (1-pack)

Beställ Nothin' to Hide Tuggrulle Biff 25 cm (1-pack) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nothin' to Hide Tuggrulle Biff 25 cm (1-pack) inom kategorin Hundben.

Produktinformation

Letar du efter tugg utan råhus och konstgjorda tillsatser? Nothin" to Hide gör produkterna du letat efter! Hög proteinhalt, låg fetthalt och en otrolig smak av kyckling eller biff.Nothin" to Hide Tuggrulle Biff är större tuggrullar med en otrolig smak av biff Varje ruller är 25cm med en vikt på 90g styck.

Passar perfekt till större hundar. Säljs i 1-pack el 2-pack.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning.

Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött

Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den tuggar på ben, och att se till att den alltid har tillgång till vatten. .

Produkter från kända varumärken
Regnjackor hund

Regnjackor hund från RuffWear

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Bengtssons Delikatesser

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från RAUH!

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från My Treat

Se alla produkter