Nothin' to Hide Små Tuggpinnar Twist Biff 10-pack

Jämför produkt Nothin' to Hide Små Tuggpinnar Twist Biff 10-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nothin' to Hide Små Tuggpinnar Twist Biff 10-pack i kategorin Hundben här hos oss.

Produktinformation

Letar du efter tugg utan råhus och konstgjorda tillsatser? Nothin" to Hide gör produkterna du letat efter! Hög proteinhalt, låg fetthalt och en otrolig smak av kyckling eller biff.Nothin" to Hide Små Tuggpinnar Twist Biff är mindre tuggben med smak av nötkött Varje ben väger 6,5g och passar perfekt för mindre hundar.

Säljes i 10-pack.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!Tuggben främjar god tandhälsa och ett friskt tandkött Dessutom är det utmärkt sysselsättning för din hund.

Produkter från kända varumärken
Hund

Hund från Show Tech

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Edgard & Cooper™

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Bozita Robur

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från TassaFritt

Se alla produkter