SSL
Dr . Baddaky

Allergone spray för kvalster - 400 ml

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Allergone är en effektiv spray som neutraliserar allergener som finns i kvalster och dammallergener, vilket lindrar allergisymptom.   Allergone är skapad runt två viktiga egenskaper. 1, Allergone innehåller en vätska med mikrokapslar som är fyllda med olika ämnen som ändrar den kemiska strukturen hos de allergenpartiklar som produceras av kvalster. 2, Allergone klumpar ihop dammallergener till större partiklar. Då flyger de inte längre runt i luften utan går lätt att städa bort.  Lindrar allergi. Neutraliserar allergener. Kolloidal kiseldioxid   Bensylbensoat   Hypromellos   Isopropylmyristat   Citronsyra   Poly(vinylalkohol)   Rekommenderad användning Spraya Allergone på ställen där det sannolikt finns mycket husdammskvalster, t ex mattor, hundsängar, madrasser, stoppade möbler, mjuka leksaker och gardiner. Allergone ger skydd i upp till 5 månader efter sprayning tack vare en Slow Release-teknologi som kontrollerar frisättningen av de aktiva komponenterna.   Ta bort madrasskydd, påslakan och örngott. Skaka behållaren före användning. För att aktivera sprayfunktionen, tryck in handtaget 3 gånger. Spraya föremålen på ca 30 cm avstånd och för behållaren fram och tillbaka. Spraya båda sidor för att åstadkomma kontinuerlig sprayning, tryck in och släpp handtaget i en jämn rytm. Vädra rummet efter användning. Ytor som blivit sprayade kan användas efter 1 timme, då produkten har torkat. Dammsug inte sprayade ytor förrän tidigast 3 dagar efter applikation. Tvätt avlägsnar produkten från sprayade ytor. Efter tvätt rekommenderas därför att produkten sprayas på igen.


Beställ Allergone spray för kvalster - 400 ml på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Allergone spray för kvalster - 400 ml inom kategorin Hudvård för torrhet och irritation.

Kategori: Hudvård för torrhet och irritation
Artikelnummer: 5271
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Drain

Drain (eller Drain STH) var ett svenskt hårdrocksband med fyra medlemmar som spelade tillsammans 1993–2000. Bandet splittrades och sångerskan Maria Sjöholm gifte sig med Tony Iommi, gitarrist i rockbandet Black Sabbath. Gitarristen Flavia Canel spelade under period från 2003 basgitarr i Stockholmsbaserade Blowsight.