Hönsnät

17 Produkter
Här finns produkter i kategorin Hönsnät. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Hönsnät. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Hönsnät.
Filtrera varumärke
Sortera

Hönsnät

Hitta produkter inom kategorin Hönsnät till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hönsnät.

Hönsnät är ett nät med relativt stora hål avsett för stängsel kring höns eller för annat ändamål. Hönsnät är gjort av galvaniserad ståltråd, med hexagonala mellanrum på ungefär 2,5 centimeter. Det finns också nät med mindre mellanrum på marknaden. Hönsnät kan förutom det uppenbara användningsområdet också användas som stomme vid skulptering med papier-maché och även till cementering. Det kan också användas exempelvis som skyddsnät på konserter så att publiken inte ska kunna skada artisterna. Ordet "hönsnät" finns belagt i svenska språket sedan 1919.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nätsektion till hundgård/hönsgård, 1800 x 1200 mm