Sidan innehåller annonslänkar

Natural Snittad Lusern med Olja - 15 kg

Jämför produkt Natural Snittad Lusern med Olja - 15 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Natural Snittad Lusern med Olja - 15 kg i kategorin Hästfoder här hos oss.

Produktinformation

Lusern med olja som är en naturlig källa till protein, lysin och energi. Produkten kan användas som topping för de hästar som är i behov av en mer utdragen tuggperiod för att hålla matsmältningen på topp.

Lusern kan också användas som utfyllnad för annat foder som hästen äter. Innehållet av stärkelse i denna produkt är lågt, varför det kan blandas ut med annat foder för att bibehålla mängd men minska innehållet av sockerarter och stärkelse.  Källa till viktiga näringsämnen för din häst.

Kan användas som topping för extra tuggtid eller som utfyllnad för att minska den totala mängden socker samt stärkelse. Passar extra väl för växande hästar eller avelshingstar.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Snittad lusern   Olja   Näringsinnehåll Procent  Torrt innehåll  90% Råprotein  12,6% Råfiber  30,6% Råaska 2% Råfett   10% Stärkelse   2% Calcium   19,8 g/kg Fosfor   2,3 g/kg Magnesium 1,5 g/kg .

Produkter från kända varumärken
Kattströ

Kattströ från Cat´s Best

Se alla produkter
Skålar  Höhäckar

Skålar Höhäckar från Kerbl

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från 51 Degrees North

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Lupus

Se alla produkter