Sidan innehåller annonslänkar

Natural Betpellets - 15 kg

Jämför produkt Natural Betpellets - 15 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Natural Betpellets - 15 kg i kategorin Hästfoder här hos oss.

Produktinformation

Lättsmälta betpellets till häst med innehåll av mycket fiber. Betpellets används för att tillgodose fiberbehovet hos alla slags hästar och ponnys.

Fiber är särskilt viktigt för mag och-tarmhälsan och bidrar till att ge näring åt den viktiga tarmfloran hos hästen. Betpelletsen blöts upp i vatten innan utfodring och ger hästarna en välbehaglig mättnadskänsla samt bibehåller en god vätskebalans hos hästen.

  Dessa betpellets har inget tillskott av vitaminer och mineraler varför det är viktigt att se till att annat foder innehåller nog av dessa, alternativt tillsätta vitaminer och mineraler vid sidan om.  Källa till fiber för alla typer av hästar och ponnys. Ger näring åt den viktiga tarmfloran hos din häst.  Kan användas för att fylla ut ufodringen för lättfödda hästar för att ge en välbehaglig mättnadskänsla.  Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Bozita

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se alla produkter
Leder

Leder från NAF

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Rukka

Se alla produkter