Sidan innehåller annonslänkar

Aveve Icelander Sport Mix

Jämför produkt Aveve Icelander Sport Mix online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aveve Icelander Sport Mix i kategorin Hästfoder här hos oss.

Produktinformation

Aveve Icelander Sport MixEtt foder för sporthästar i medelhårt till hårt arbete. Aveve Icelander Sport Mix är anpassat för islandshästar och är helt spannmåls och stärkelsefritt.

Fodrets energiinnehåll kommer istället från näringsrika fibrer och nyttiga oljor från bland annat linfrö, alfalfa, cikoria och betpellets! Detta skapar ett långvarigt och kontrollerat energiupptag och ett stabilt blodsocker Fodret är strukturrikt och det rika fiberinnehållet stimulerar en lång tuggtid vilket ökar saliveringen och gynnar matmsältningsystemet.Icelander Sport Mix är noggrant sammansatt för den isländska sporthästen och har b.la extra tillsatt svavel,zink, e-vitamin och selen samt antioxidanter.

Dessa vitaminer och mineraler bidrar till flera viktiga kroppsfunktioner,  t.ex genom att stötta immunförsvaret och skapa goda förutsättningar för normal muskelfunktion och utsöndring av slaggprodukter.Den noggranna sammansättningen i  Icelander Sport Mix är ett utmärkt val som komplement till ett bra grovfoder för att din sporthäst ska ha alla förutsättningar att kunna prestera på banan samtidigt som att det främjar det allmänna välbefinnandet. En kvalitetsfoder som passar dig som vill ge din islandshäst stärkelsefritt och näringsanpassat foder!Foder för sportinriktade eller hårt arbetande islandshästarStärkelsefritt och utan spannmålMed extra tillsatt svavel, zink och e-vitaminFiber och strukturrikt för att gynna god matsmältningEnergi från nyttiga oljor och fibrer 

Hästfoder från andra varumärken

Calm Mix - 20 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Se produkter inom Hästfoder från Natural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023