Sidan innehåller annonslänkar

Aveve Horse Lik 25 kg

Jämför produkt Aveve Horse Lik 25 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aveve Horse Lik 25 kg i kategorin Hästfoder här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperCare Extra är en serie kompletterande produkter för daglig utfodring. Koncentrerat kosttillskott av vitaminer och mineraler i olika former är nödvändigt för att säkra hästens intag av de vitala näringsämnen.

Det kan vara om hästen är mycket känslig för att öka i vikt, går på sommarbete eller om den av andra skäl inte får full täckning av ett fulltäckande foder.Horse Lik har hög smaklighet, vilket gör att hästarna gärna själv går till slickhinken. Horse Lik spannen placeras så att den är tillgänglig för hästarna i hagen.

Horse Lik ger hästen alla de spårämnen och vitaminer den behöver för optimal hälsa under hela sommaren. Passar även till unghästar och avelsdjur.UtfodringRekommenderad fodergiva1 spann med 25 kg kan räcka upp till 8 hästar.Kraftfoder bör alltid ges i kombination med ett högkvalitativt grovfoderMinst 1,5-2 kg pr.

Hästfoder från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Aveve Horse Lik 25 kg

Hästfoder från Aveve

Visa produkter inom Hästfoder från Aveve.
Natural Betpellets - 15 kg

Hästfoder från Natural

Missa inga bra priser på Hästfoder från Natural.
Hästfoder Dodson and Horrell KwikBeet, 18 kg

Hästfoder från Dodson&Horrell

Missa inga bra priser på Hästfoder från Dodson&Horrell.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023