SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Granberg®

Montagehandskar Granberg Latex, Blå 11

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Montagehandskar Granberg Latex, Blå 11 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Montagehandskar Granberg Latex, Blå 11 inom kategorin Handskar.

Läs mer...
Kategori: Handskar
Artikelnummer: 1251171
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Burtillbehör

Burtillbehör från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Purina Pro Plan

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Nina

Nina är ett förnamn främst buret av kvinnor som under lång tid har använts runt om i världen. De tidigaste referenserna till namnet kommer från Babylonien där en assyrisk fruktbarhetsgudinna bar namnet. Hon var också beskyddare av staden Nineveh. Namnet har även förekommit bland sydamerikanska indianer, och namnet betyder "eld" på quechua-språk.

Ottosson

Ottosson är ett svenskt efternamn, somkan skrivas på olika sätt. Den 31 december 2014 var följande aqntal personer bosatta i Sverige med namnvarianterna. Ottosson 7 575 Ottoson 84 Ottozon 13 Othozon 5Tillsammans blir detta 7 677 personer. Namnet var ursprungligen ett patronymikon medbetydelsen Ottos son.

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix