Sidan innehåller annonslänkar

Halsband Halvstryp - Large / Blå


Beställ Halsband Halvstryp - Large / Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Halsband Halvstryp - Large / Blå inom kategorin Halsband.

Produktinformation

Detta är ett halvstryp-halsband som lämpar sig för alla aktiviteter med hund. Vaddering på den nedre delen gör det bekvämt och hindrar halsabandet från att skava.

Halsbandet har stora justeringsmöjligheter som gör det möjligt att få en perfekt passform på din hund. Även utrustat med dubbla reflekterande band som ökar säkerheten under mörkare tider.

Se gärna också

Konny Collar - M / Dusty Pink

Konny Collar från Barkalot är ett otroligt vackert designat halsband till din hund gjort i material som härstammar från återanvända PET-flaskor, äppelläder och i en nickelfri metall i matt guldfärg. Halsbandets läder är dessutom veganskt. Med en otroligt fin design som finns i flera färger är detta halsband ett måste för din hund. Halsbandet har metallringar där kopplet ska fästas samt knappar där deras egna badges kan fästas. Dessa badges gör din hunds halsband lite mer personligt och vissa har även en reflekterande yta som gör att hunden blir extra synlig på de dagar med dålig sikt eller vid mörker.    Du hittar tillhörande koppel här.   För att rätt storlek av halsbandet så ska din hunds halsomfång mätas.    Storlek Halsomfång (cm) Bredd på halsbandet XS 19-24 cm 1,5 cm S 25-29 cm 1,5 cm M 30-34 cm 2,0 cm L 35-43 cm 2,0 cm XL 44-54 cm 2,0 cm Vacker design på halsband som finns i flera färger. Kan göras personligt med hjälp av Barkalot badges som hittas här Pins Gjort i miljövänligt material och är veganskt.  Passar till Barkalot Konny Leash koppel.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.