SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Basic

Basic First Y-sele Valp Grön (XS)

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Basic First Y-sele Valp GrönDenna bekväma selen har ergonomisk design som ser till att hundens framben kan röra sig obehindrat, och även att trycket över bröstet fördelas jämnt.Storleken går att justera både runt halsen och bröstkorgen, och snabbspännet gör att den är enkel att klä på och av.Basic First Y-sele Valp Grön är försedd med reflextrådar som ökar synligheten i mörkret!Den matchar fint med Basic First Valpkoppel.StorlekarXS 20mm x 35-55 cmS 25mm x 45-70 cmM 30mm x 55-85 cmL 30mm x 65-105 cmXL 40mm x 80-130 cm


Jämför produkt Basic First Y-sele Valp Grön (XS) online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Basic First Y-sele Valp Grön (XS) i kategorin Halsband och selar här hos oss.

Kategori: Halsband och selar
Artikelnummer: 141807
Visa fler

Från kunskapsbanken

First

First kan syfta på följande platser:

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.