SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Basic

Basic First Step-in Y-sele Svart (M)

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Basic First Step-in Y-sele SvartDenna selen i step-in- och Y-modell är lätt att klä på och av, och även lätt att justera till rätt storlek. Den är mjuk och följsam och försedd med reflextrådar som ökar hundens synlighet i mörkret - riktigt viktigt!Basic First Step-in Y-sele Svart matchas fint med Basic First Valpkoppel eller Basic First repkoppel!


Beställ Basic First Step-in Y-sele Svart (M) på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Basic First Step-in Y-sele Svart (M) inom kategorin Halsband och selar.

Kategori: Halsband och selar
Artikelnummer: 141831
Visa fler

Från kunskapsbanken

First

First kan syfta på följande platser:

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.