SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Springyard

Halkskydd Springyard Easy Grip, Svart - SVART, L

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Halkskydd Springyard Easy Grip, Svart - SVART, L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Halkskydd Springyard Easy Grip, Svart - SVART, L inom kategorin Halkskydd.

Produktinformation

Helfotsskydd Easy Grip från Springyard med integrerade dubbar i hårdmetall och mönstrad sula för extra bra grepp. Bra passform och enkla att ta på!

Från kunskapsbanken

Gripple

En Gripple är en skarvningsanordning avsedd för elstängsel gjorda av metalltråd, till exempel vajer, järntråd eller High tensile. Gripplen fungerar genom att metalltrådarna som ska skarvas förs in genom verktyget, och använder sedan ett speciellt verktyg att spänna tråden.

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.