SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Häcksax Fiskars HSX92 PowerGear X

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Kraftfull häcksax för klippning av häckar och buskar. Med SoftGrip-handtag för optimal komfort och utväxling som ger 3 gånger bättre klippkraft.


Jämför produkt Häcksax Fiskars HSX92 PowerGear X online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Häcksax Fiskars HSX92 PowerGear X i kategorin Häcksaxar här hos oss.

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.

Ex

Ex kan syfta på: Ex (textredigerare) – en radeditor i unixliknande operativsystem Ex – en bokstav, se X ex- – ett prefix, se Lista över prefix i svenskan ex – inom taxonomi om den som publicerar även anger den som först beskrev, se auktorsnamn