SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Trixie

Hage med färg för hamster - Hage

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Hamstrar och smågnagare har ett stort rörelsebehov och uppskattar att få springa av sig utanför buren. I denna färgglada hage får hamstern möjlighet att röra sig fritt. Fungerar även bra att sätta ner hamstern i när buren ska städas! Hagen består av 8 delar som vardera är 33x23 cm. När hagen inte används kan den enkelt vikas ihop för att spara plats. Hagen kan även kopplas ihop och förlängad med andra hagar.  Exkl. leksakerna på bilden. För inomhusbruk.  Enkel att sätta upp och ta ner.  Låter hamstern springa av sig utanför buren. Med olika färger på sektionerna.


Beställ Hage med färg för hamster - Hage på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hage med färg för hamster - Hage inom kategorin Gnagarhagar.

Se även andra produkter från Gnagarhagar

Sortera

Från kunskapsbanken

Remedy

Remedy kan syfta på: Remedy Entertainment – en spelutvecklare som grundades 1995 och är baserad i Esbo, Finland Remedy (artist) – en amerikansk rappare Remedy Lane – ett album av Pain of Salvation Remedy (musikalbum) – ett album av Old Crow Medicine Show

Rödfärg

Rödfärg syftar dels på röda järnoxidpigment som utvunnits ur slaggprodukter från gruvor eller mineralhantering, dels på en målningsprodukt av slamfärgstyp som tillverkas av sådant rödfärgspigment. Rödfärgspigment tillverkades förr på många platser i Sverige. Även idag finns flera producenter, men huvuddelen av dagens svenska rödfärgspigment härrör från Falu koppargruva och säljs som slamfärg under det inregistrerade varumärket Falu rödfärg. Röd slamfärg har, till skillnad från motsvarande material i andra kulörer, länge varit vanlig i Sverige och därmed har ordet rödfärg blivit etablerat inom byggande och byggnadsvård. År 2001 konstaterade marknadsdomstolen att ordet rödfärg bara får användas för slamfärgsprodukter med järnoxidpigment och inte för röd målarfärg i allmänhet.

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.