SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Barking Heads

Barking Heads Puppy Days (2 kg)

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Barking Heads Puppy DaysBarking Heads Puppy Days är ett spannmålsfritt och lättsmält helfoder speciellt framtaget för valpar och deras behov!Istället för spannmål så har man använt sig av sötpotatis, en ingrediens som innehåller antioxidanter och antiinflammatoriska ämnen. Fodret är även baserat på kyckling, lax och ägg som alla är snälla och lättsmälta proteinkällor. Utöver detta så innehåller fodret smaskiga grönsaker och örter som är nyttiga för din valp!Tack vare Omega 3, glukosamin ochkondroitin så ärBarking Heads Puppy Days bra både för valpens leder, hud och päls.Barking Heads erbjuder flera olika hundfoder med naturligt innehåll och utan onödiga tillsatser, som uppskattas av de allra flesta hundar!


Jämför produkt Barking Heads Puppy Days (2 kg) online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Barking Heads Puppy Days (2 kg) i kategorin Friskfoder här hos oss.

Kategori: Friskfoder
Artikelnummer: 137737
Visa fler

Från kunskapsbanken

Barking

Barking kan syfta på: Barking, London – en före detta stad, numera stadsdel i London, England Barking, Suffolk – en by i Suffolk, England