Sidan innehåller annonslänkar

Acid Ease

Beställ Acid Ease på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acid Ease inom kategorin Fodertillskott.

Produktinformation

Acid Ease är ett fodertillskott som förebygger stressrelaterade tarmproblem och magsår. Tillskottet kommer med antacida (syrebindande) kalcium- och magnesiumkarbonat, kaolin och L-treonin som tillsammans verkar för att buffra överskott av syra samt lugna tarmslemhinnan.

Kommer även med ett högt fiberinnehåll av pektin och psyllium som ser till att minska svårighetsgraden av magsårsproblematiken.   Läs mer om magsår här.

Läs mer om tarmhälsa här. Kalcium och magnesiumkarbonater – syraneutraliserande liksom i preparat för människor.

Kaolin – bildar en skyddande hinna som hjälper till att lindra vid inflammation.Protexin-probiotika och Preplex-prebiotika för att återställa balansen i tarmfloran så att matsmältning och immunförsvar fungerar optimalt. Blålusernmjöl   Kalciumkarbonat 18% Magnesiumkarbonat 9% Psylliumskal   Lignocellulosa   Pektin 5% Dikalciumfosfat   Preplex   Frukto-oligosackarider 2% Sojaolja   Näringsinnehåll Andel Råprotein 18% Växttråd 11% Råolja och råfett 2% Råaska 35%  Natrium 0,1% 50 gram/dag den första månaden sedan kan mängden minskas till hälften. Det finns inga anvisningar dosering kontra hästens vikt så man kan anta att doseringen gäller en häst med ”medelvikten” 500 kg. .

Se även andra produkter från Fodertillskott

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaningodis

Kaningodis från JR Farm

Se alla produkter
Tandborstar

Tandborstar från Virbac

Se alla produkter
Spannmålsfri hundmat

Spannmålsfri hundmat från Edgard & Cooper™

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Trixie

Se alla produkter