SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Moomin

Moomin For Pets Silikonunderlägg (Grå)

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Moomin For Pets Silikonunderlägg (Grå) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moomin For Pets Silikonunderlägg (Grå) i kategorin Fodertillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Fodertillbehör
Artikelnummer: 156721
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Spannmålsfritt

Spannmålsfritt från FourFriends

Se alla produkter
Jordförbättring

Jordförbättring från Hasselfors Garden

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Farmer

Farmer kan syfta på följande platser:

1

1 (I) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern. Det är också det första året i den traditionella kristna tideräkningen. Året dessförinnan benämns 1 f.Kr. i den gregorianska kalendern och dess föregångare, den julianska. År 0 (noll) existerar inte i dessa kalendrar eftersom siffran noll inte fanns som begrepp vid tiden för kalendrarnas tillkomst. Siffran noll kom först med arabiska matematiker på 800-talet. Kristus antogs vara född nära det årsskifte som inledde år 1 e.Kr. Däremot finns år 0 enligt den moderna standarden ISO 8601 och har länge använts inom astronomin, där år 0 betecknar år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Den kristna tideräkningen med årtalsberäkning efter Jesu födelse infördes efter icke helt korrekta beräkningar (rörande tidpunkten för kejsar Augustus skattskrivningsdekret) retroaktivt av munken Dionysius Exiguus 532. Man menar idag att Jesus föddes mellan 7 och 4 år före den dionysiska erans början.

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.