Little&Bigger Travel Flaska Rostfritt Stål 800 ml

Jämför produkt Little&Bigger Travel Flaska Rostfritt Stål 800 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Travel Flaska Rostfritt Stål 800 ml i kategorin Fodertillbehör här hos oss.

Produktinformation

Little&Bigger Travel Flaska Rostfritt Stål 800 mlDenna vattenflaskan är en utmärkt kompanjon när du och hunden är ute och promenerar eller vandrar, eller om ni är ute och reser. Flaskan är tillverkad av tåligt rostfritt stål och har ett utfällbart "löv" av silikon som hunden enkelt och smidigt kan dricka ur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

PetEasy Vattenflaska till hund 430 ml (Rosa) -30%

Ha alltid rent och färskt vatten till hands med PetEasy Vattenflaska till hundPetEasy Vattenflaska till hund, är den perfekta lösningen för att  ge din hund vatten på resan eller under träningstillfällen. Med en lättanvänd design och en läckagesäker ventil kan du enkelt ge hunden rent och färskt vatten när som helst och var som helst.Flaskan har dessutom en praktisk krok så att du kan hänga den i en ryggsäck eller dylikt, när den inte används. PetEasy Vattenflaska till hund rymmer upp till 430 ml vatten och passar perfekt för små till medelstora hundar.PetEasy Vattenflaska till hund - summeringPetEasy Vattenflaska till hund är idealisk för resor och utomhusaktiviteterLättanvänd design och läckagesäker ventilGer ditt husdjur rent och färskt vatten när som helst och var som helstPassar perfekt för små till medelstora hundarFinns i tre färger: blå, mintgrön och rosa430 ml

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023