SSL
RuffWear

RuffWear Float Coat Hundflytväst Blå (L)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

RuffWear Float Coat Hundflytväst BlåDenna flytvästen är en perfekt present till alla hundar som ska vistas vid vattnet i sommar! Med en flytväst såsom denna är vovven trygg på båtturen eller i skärgården. Flytvästen är utrustad med ett handtag upptill som gör att du snabbt och lätt kan hjälpa den ur vattnet vid behov.RuffWear Float Coat Hundflytväst är tillverkad av ett tåligt material och i färger som syns bra i vattnet. Den har även reflexer som gör att du lättare ser din hund när det börjar skymma, och ett fäste för kopplet!Flytvästen är sydd på ett sätt som låter hunden simma, och springa, fritt utan att störa rörelsefriheten. Denna flytväst finns i ett flertal storlekar, för att passa de flesta olika hundar! Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till din hund.MaterialYtterskal PolyesterSkum PVC-fritt Gaia-skum och CLPE-skumBand PolypropylenTvättrådSkontvätt i tvättmaskin med kallt vatten och milt tvättmedelLufttorka


Beställ RuffWear Float Coat Hundflytväst Blå (L) på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten RuffWear Float Coat Hundflytväst Blå (L) inom kategorin Flytvästar hund.

Kategori: Flytvästar hund
Artikelnummer: 152572
Visa fler

Från kunskapsbanken

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.