Sidan innehåller annonslänkar

Mush Hellä Nöt

Jämför produkt Mush Hellä Nöt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mush Hellä Nöt i kategorin Färskfoder BARF här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperMush Hellä Nöt är ett högkvalitativt helfoder med högt proteininnehåll. Fodret innehåller fermenterade grönsaker som är rika på mjölksyrabakterier vilka i sin tur är viktigt för hundens tarmhälsa.

Man har också tillsatt en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja. Dessa ger nyttiga fettsyror som hämnar kognitiva funktioner och är bra för pälsens, hudens och hjärtats välbefinnande.

Hellä är ett balanserat foder med en naturlig vitamin- och mineralmix bestående av noggrant sammansatta örter och växter, allt för att stödja hundens allmänna välmående.Hellä Nöt funkar extra bra för arbetande, tävlande eller mycket aktiva hundar. Detta färskfoder och också helt fritt från ben och innehåller endast en proteinkälla, därför passar även detta foder utmärkt för hundar med allergier eller känslig mage.Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Hill's

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från RuffWear

Se alla produkter
Övervikt

Övervikt från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Hunter

Se alla produkter