Sidan innehåller annonslänkar

Mush Hellä Kyckling

Beställ Mush Hellä Kyckling på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mush Hellä Kyckling inom kategorin Färskfoder BARF.

Produktinformation

EgenskaperMush Hellä Kyckling är ett högkvalitativt och fettsnålt helfoder. Fodret innehåller fermenterade grönsaker som är rika på mjölksyrabakterier vilka i sin tur är viktigt för hundens tarmhälsa.

Man har också tillsatt en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja. Dessa ger nyttiga fettsyror som hämnar kognitiva funktioner och är bra för pälsens, hudens och hjärtats välbefinnande.

Hellä är ett balanserat foder med en naturlig vitamin- och mineralmix bestående av noggrant sammansatta örter och växter, allt för att stödja hundens allmänna välmående.Hellä Kyckling är även ett tacksamt foder att ge till hundar som återhämtar sig från sjukdomar, eller vid rehabilitering och viktkontroll. Detta färskfoder och också helt fritt från ben och innehåller endast en proteinkälla, därför passar även detta foder utmärkt för hundar med allergier eller känslig mage.Fodret kommer i en återförslutningsbar påse med köttbullar à 25 g som är enkelt att tina och portionera.

Produkter från kända varumärken
Kattleksaker

Kattleksaker från Yeowww

Se alla produkter
Dragleksaker

Dragleksaker från Pro Dog

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Latz

Se alla produkter
Hundväskor

Hundväskor från Trixie

Se alla produkter