SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Imazo

Arcadia Lysrör för Fågelbur (45 cm)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

UV-ljus går hand i hand med fåglars hälsa och har bland annat en positiv effekt på fåglarnas syn.Genom att tillföra UV-ljus till dina fåglar så kommer deras naturliga beteenden som exempelvis häckning att triggas.Arcadias ljusrör, tillskilland från vanliga ljusrör, använder fosfor för att återskapa effekten av UV ljus från solljus, där 12% kommer som UV-A och 2,4% som UV-B.- Tillför livsnödvändiga D3-vitamin.Arcadia Light for Life har utvecklats för att ge fåglar och andra djur en artificiell källa till UV-ljus, vilket är kritiskt för många av våra sällskapsdjurs välmående.


Beställ Arcadia Lysrör för Fågelbur (45 cm) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Arcadia Lysrör för Fågelbur (45 cm) inom kategorin Fågeltillbehör.

Kategori: Fågeltillbehör
Artikelnummer: 127555

Från kunskapsbanken

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada