Eltråd

6 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Eltråd så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Eltråd så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Eltråd

Hitta produkter inom kategorin Eltråd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Eltråd.

En eltråd är en ståltråd som leder strömmen i ett elstängsel. Ofta är tråden galvaniserad för att bättre stå emot rostangrepp. En eltråd kännetecknas av att den är seg, för att kunna böjas runt isolatorer och skarvas med andra eltrådar när de inte räcker längre eller när de har gått av. Galvaniserad eltråd är relativt billig som stängselmaterial, men har nackdelen att djuren inte ser dem lika bra som elband eller elrep. Monteringen kan vara besvärlig då vindorna väldigt lätt kan trassla ihop sig. Till hjälp kan man ha upprullare som man bär på magen i ett band runt halsen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Eltråd Revir Super, 3 mm 400 m