Sidan innehåller annonslänkar
KONG

KONG Airdog FetchStick With Rope M

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ KONG Airdog FetchStick With Rope M på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KONG Airdog FetchStick With Rope M inom kategorin Dragleksaker.

Produktinformation

Gillar din hund pinnar och tennisbollar? Då är detta den perfekta leksaken. Materialet är som en tennisboll men den har formen som en pinne.

Dessutom flyter den i vattnet. Repet gör det lätt att kasta leksaken långt samt blir ett bra handtag vid dragkampslek.Perfekt att ha som apportpinne eller varför inte låta hunden bära den på promenaderna?Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. .

Från kunskapsbanken

Kong

Kong kan syfta på: Kong (mahjong) – fyra stenar ur samma serie och med samma valör i mahjong Kong (stad) – en stad i regionen Savanes i Elfenbenskusten Kong (tecknad serie) – tecknad serie om en stenålderpojke Kong (djurleksak) – ett sortiment av hund- och kattleksaker Kong – namnet på skräckfilmsapan, se King Kong

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada