Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Blå)

Beställ Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Blå) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Pet's Hörntoalett Medium (Blå) inom kategorin Burtillbehör.

Produktinformation

Moderna Pet"s Hörntoalett MediumDenna hörntoalett är lätt att fästa i burens galler tack vare krokarna på baksidan, och den finns i tre olika färger och storlekar.Just denna är i storlek M vilket innebär 35,3 x 24 x 18,5 cm. Tänk på att välja en storlek som passar just ditt djur!

Se gärna också

Oxbow Natural Science Joint Support 120 g

Oxbow Natural Science Joint Support 120 gNatural Science Joint Support är ett fodertillskott för kaniner, marsvin, chinchillor och andra smådjur. Tillskottet innehåller långtrådiga fibrer och ingredienser som främjar en god ledhälsa.Oxbow Natural Science Joint Support är berikat med glukosamin som stöttar lederna och bidrar till bättre rörlighet.Detta tillskottet är även lämpligt för reptiler.Förpackningsstorlek:120 gKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Trixie

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Hurtta

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Nextmune

Se alla produkter
Fällar

Fällar från Lupus

Se alla produkter