Sidan innehåller annonslänkar

Millamore Premium Bottenmaterial (50 l)

Beställ Millamore Premium Bottenmaterial (50 l) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Millamore Premium Bottenmaterial (50 l) inom kategorin Burspån.

Produktinformation

Millamores strömaterial är tillverkat av dammfritt aspspån och passar till kanin, gnagare samt fåglar och reptiler. Ströet lämpar sig extra väl för pälslösa eller känsliga djur.

Materialet har hög absorption- och luktbindningsförmåga och är ett självklart val för många smådjursägare. Spånet är tillverkat av naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad.Millamore har starka ekologiska värderingar - därför är deras produktion avfallsfri och bioenergi används.

Produkterna helt biologiskt nedbrytbara. Ströet är steriliserat och är fritt från bakterier och fungus, dessutom passerar den genom ett dammseparationssystem som gör den nästintill 100% dammfri. .

Se gärna också

Bomaterial i Kapok för Smågnagare - 40 g

Extra mjukt bomaterial till din smågnagare i Kapok. Produkten är dammfri tack vare dess lätta separerande fibrer samtidigt som det är värmande och behagligt för din smågnagare. Tillverkats i enlighet med djurskyddslagen. Produkten innehåller 40 g bomaterial per förpackning. Extra mjukt och dammfritt bomaterial till din smågnagare. Varmt och behagligt. Krämfärgat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundhalsband

Hundhalsband från Feel Leather

Se alla produkter
Burfågel

Burfågel från Versele-Laga

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från My Treat

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Hurtta

Se alla produkter