Sidan innehåller annonslänkar

Millamore Premium Bottenmaterial (50 l)

Jämför produkt Millamore Premium Bottenmaterial (50 l) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Millamore Premium Bottenmaterial (50 l) i kategorin Burspån Halm här hos oss.

Produktinformation

Millamores strömaterial är tillverkat av dammfritt aspspån och passar till kanin, gnagare samt fåglar och reptiler. Ströet lämpar sig extra väl för pälslösa eller känsliga djur.

Materialet har hög absorption- och luktbindningsförmåga och är ett självklart val för många smådjursägare. Spånet är tillverkat av naturlig asp som är hygienisk, säker och kontrollerad.Millamore har starka ekologiska värderingar - därför är deras produktion avfallsfri och bioenergi används.

Produkterna helt biologiskt nedbrytbara. Ströet är steriliserat och är fritt från bakterier och fungus, dessutom passerar den genom ett dammseparationssystem som gör den nästintill 100% dammfri. .

Se gärna också

CareFresh Chipsi Burströ Natural (60 l)

CareFresh är ett mjukt bottenströ tillverkat av naturliga cellulosafibrer. Det är helt giftfritt och näst intill dammfritt, vilket är extra bra i hem med allergier (för såväl människor som djur!).Det har en utmärkt odörkontroll som minskar dålig lukt från buren, och absorberar upp till tre gånger sin egen vikt.Dessutom är det miljövänligt då det tillverkas av 100% naturligt och biologiskt nedbrytbart material av trä. Du kan med fördel kompostera Care Fresh.Man kan även använda CareFresh som bomaterial i hus och kojor, då det är mjukt och mysigt att bädda med. Ett säkert alternativ till hamstervadd!CareFresh Natural är helt obehandlat och därför naturligt brun i färgen.Mängd: 60 literAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburenAnvändningBurströ till kanin-, gnagar- och fågelburen

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kattluckor

Kattluckor från Petsafe

Se alla produkter
Dragselar

Dragselar från Neewa

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Trixie

Se alla produkter
Hundborstar

Hundborstar från Little&Bigger

Se alla produkter