Mjukt Knutfritt Hönät Slowfeeding till Häst - 3,5 cm/6 kg

Jämför produkt Mjukt Knutfritt Hönät Slowfeeding till Häst - 3,5 cm/6 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mjukt Knutfritt Hönät Slowfeeding till Häst - 3,5 cm/6 kg i kategorin Borstar och Skrapor här hos oss.

Produktinformation

Hönät för hösilage. Genom att lägga hösilaget i ett nät som detta, gör det utfodringen mer långsam och därmed främjar det hästens matsmältning.

Denna produkt är gjort i slitstarkt material utan knutar för att inte störa hästen. Håller 6 kg hösilage och finns med olika storlekar (cm) på maskorna.    Följande storlekar erbjuds  2,5 cm/6 kg 3,5 cm/6kg 5 cm/6 kg  Främjar hästens matsmältning genom att sakta ner hastigheten av det orala intaget av hö.

Se gärna också

Svett/Fällskrapa till Häst - Svett/Fällskrapa

Svett/Fällskrapa till häst i aluminium och plast. Ena sidan är tandad för att ta bort fällning. Den andra, släta sidan kan användas för att ta bort svett eller vatten från pälsen på din häst. Mycket användbar. Används vid försiktinghet kring man/svans för att inte ta bort för mycket päls.  Två sidor för olika ändamål. Bekvämt handtag i plast. Skrapan är tillverkad i aluminium.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Barking Heads

Se alla produkter
Färskfoder  BARF

Färskfoder BARF från Mush

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från NAF

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Svenska Djurapoteket

Se alla produkter