Mjukt Knutfritt Hönät Slowfeeding till Häst - 2,5 cm/6 kg

Jämför produkt Mjukt Knutfritt Hönät Slowfeeding till Häst - 2,5 cm/6 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mjukt Knutfritt Hönät Slowfeeding till Häst - 2,5 cm/6 kg i kategorin Borstar och Skrapor här hos oss.

Produktinformation

Hönät för hösilage. Genom att lägga hösilaget i ett nät som detta, gör det utfodringen mer långsam och därmed främjar det hästens matsmältning.

Denna produkt är gjort i slitstarkt material utan knutar för att inte störa hästen. Håller 6 kg hösilage och finns med olika storlekar (cm) på maskorna.    Följande storlekar erbjuds  2,5 cm/6 kg 3,5 cm/6kg 5 cm/6 kg  Främjar hästens matsmältning genom att sakta ner hastigheten av det orala intaget av hö.

Se gärna också

Mjukt Knutfritt Hönät Slowfeeding till Häst - 3,5 cm/6 kg

Hönät för hösilage. Genom att lägga hösilaget i ett nät som detta, gör det utfodringen mer långsam och därmed främjar det hästens matsmältning. Denna produkt är gjort i slitstarkt material utan knutar för att inte störa hästen. Håller 6 kg hösilage och finns med olika storlekar (cm) på maskorna.    Följande storlekar erbjuds:  2,5 cm/6 kg 3,5 cm/6kg 5 cm/6 kg  Främjar hästens matsmältning genom att sakta ner hastigheten av det orala intaget av hö. Med anpassad maskstorlek för att erhålla en bra hastighet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Hurtta

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Nothin' to Hide

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Active Canis

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Perfect Pet

Se alla produkter