Sidan innehåller annonslänkar

Smart Krocktestad Bilbur till Hund - L

Jämför produkt Smart Krocktestad Bilbur till Hund - L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Smart Krocktestad Bilbur till Hund - L i kategorin Bilburar här hos oss.

Produktinformation

Keep it safe & simple!   Flexxy hundbur är till för dig som vill ha en transportbur av högsta kvalitet och säkerhet samtidigt som det finns plats för annat i bagageutrymmet Flexxy hundbur är en smart svensktillverkad hundbur som besitter ett flertal funktioner som gör det extra säkert att transportera din hund.

Hundburen är anpassad för att smidigt kunna monteras om även om din bil har en tröskel i bagageutrymmet, eller om du behöver byta bil tillfälligt. Den krocktestade hundburen kan placeras på vilken sida du önskar i bagageutrymmet.

Dörren är tvådelad samt har en smart gaspump som gör att den hålls öppen automatiskt till det att man stänger den, då den även kan låsas så säkerheten för djur och ägare garanteras även om bagageluckan är öppen. Buren är tillverkad i aluminium och stål, vilket ger den en relativt låg vikt.    Flexxy hundbur är utrustad med en nödutgång som kan öppnas vid eventuell nödsituation när inte ordinare dörr går att öppna.

Buren är till för SUV-, kombi-, samt halvkombi bilar och har två års garanti. Flexxy hundbur är krocktestad för frontalkrockar hos RISE.

RISE är de enda i världen som använder sig av en riktig bilkaross med inredning från en vanlig bil vid genomförelse av krocktestet.   Flexxy hundbur är designad för att placeras bakom baksätet i din bil och finns i flera storlekar.

Notera vikten av att välja rätt burtyp för hunden, samt att säkerställa att burtypen passar just din bil. För att säkerställa rätt burtyp och bil kan du göra en modellsökning här Modellsök      För att säkerställa rätt burtyp för din hund kan storleksguiden användas. Observera att varje hund är individuell och korrekt mått på hund och modell på bur bör säkerställas innan köp.

För en korrekt höjd bör mankhöjden mätas + 5 cm detta ger lägsta möjliga mått på innerhöjden i buren.     Storlek Djup Bredd Höjd Max mankhöjd på djur Vikt på bur XS 48,25 cm 34,5 cm 40 cm 35 cm 6,3 kg S 65,9 cm 42,5 cm 50 cm 45 cm 9,1 kg M 77,8 cm 47,8 cm 66 cm 61 cm 12 kg L 90, 2 cm 65 cm 67 cm 72 cm 16,4 kg     OBS! Läs detta noga innan beställning När du beställer en bur kan vi bara leverera den hem till dig med Postnord

Du kan inte välja att hämta ut den hos ett ombud, och vi kan inte skicka den med Budbee. Ange eventuell portkod i kassan vid beställning så att vi kan leverera buren till dig.

Order med felaktigt leveranssätt ändras automatiskt till Postnord.   Designad, utvecklad och krocktestad i Sverige.

Gjord av robust material med hög säkerhet. Nödlucka, säkerhetspärr och låsfunktion.

Se även andra produkter från Bilburar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tuggben

Tuggben från PrimaDog

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Specific

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Dogman

Se alla produkter
Bollar

Bollar från Trixie

Se alla produkter