SSL
Sidan innehåller annonslänkar
4Pets

4Pets ECO 2 Bilbur Medium

3290 kr
Kontrollera pris

Köp nu

4Pets ECO 2 Bilbur MediumDetta är en krocktestad och godkänd bilbur som passar för hundar av medelstora raser såsom Shetland Sheepdog eller Border collie.Buren har trägolv och hörn som är förstärkta med fiberglas. Den är lätt att sätta ihop och är tillverkad av enbart giftfria material!SpecifikationerKrocktestad och godkänd av TÜV SÜD GermanyIPS (Impact Protection System) i bakre väggenHöjd 66 cmBredd 54,5 cmDjup 83,5 cmBurens vikt 15,8 kgMaxvikt hund 30 kg


Jämför produkt 4Pets ECO 2 Bilbur Medium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 4Pets ECO 2 Bilbur Medium i kategorin Bilburar här hos oss.

Kategori: Bilburar
Artikelnummer: 118624
Visa fler

Från kunskapsbanken

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.