SSL
Sidan innehåller annonslänkar
All For Paws

All For Paws Dog Bilsele (XL)

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

All For Paws Dog BilseleDenna bilselen är bekväm för din hund tack vare detvadderade bröstpartiet, och ser till så att hunden är säkrad i bilen, vid exempelvis en inbromsning. Den säkerställer också att din hund inte kan promenera runt i bilen under färd.All For Paws Dog Bilsele är justerbar på 5 olika ställen så att du kan se till att den passar just din hund. Detmedföljande avtagbara säkerhetsbältesfästetpassar i alla bilar - man fäster det helt enkelt i bilens säkerhetsbälte.Utöver detta så är selen lätt att fästa tack vare två snabbkopplingar.All For Paws Dog Bilsele fungerar även som en vanlig promenadsele, exempelvis för hundar som brukar dra i kopplet.Selen är tillverkad i polyester och finns i fyra olika storlekar - se storleksguiden för mer information!


Beställ All For Paws Dog Bilsele (XL) på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten All For Paws Dog Bilsele (XL) inom kategorin Bil och båt.

Kategori: Bil och båt
Artikelnummer: 116519
Visa fler

Från kunskapsbanken

Halla

Halla kan syfta på: Halla (namn) – ett kvinnonamn Halla (djur) – ett släkte av ringmaskar Halla Oy – ett tidigare norskägd skogsindustriföretag i Finland

Hasselfors

Hasselfors är en tätort i Laxå kommun och kyrkby i Skagershults socken. Orten ligger i sydvästra Närke mellan de båda sjöarna Toften och Teen vid Kilsbergens sydvästra utlöpare i norr samt mot Närkeslätten i öster och angränsar i söder och sydväst mot Tiveden i ett av Sveriges insjötätaste områden.