Sidan innehåller annonslänkar

Munkpeppar - 600 g

Jämför produkt Munkpeppar - 600 g online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Munkpeppar - 600 g i kategorin Beteende här hos oss.

Produktinformation

Munkpeppar är ett fodertillskott till häst som är effektiv för hästar med hormonrubbningar. Ston upplever ofta stressande hormonell obalans, precis som hingstar.

Tecknen kan vara humörsvängningar, aggressivitet, retlighet och minskad prestation. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln); kan innebära ett obehag hos stoet,vilket ofta resulterar i ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande eller till och med bockningar och sparkar.

Genom att ge Eclipse Biofarmabs högkvalitativa Munkpeppar hjälper du din häst att balansera hormonnivåerna på ett naturligt sätt, vilket ger den möjlighet att slappna av och koncentrera sig på sitt arbete. Eclipse Biofarmabs Munkpeppar ska ges dagligen under hela våren och sommaren och kan ökas, exempelvis i samband med stoets brunstcykel.

Om behövligt, kan dock Munkpeppar användas året runt. Fungerar även utmärkt till hingstar eller valacker med ”hingstigt” beteende.

Stödjer hormonbalansen och stabiliserar humöret. Mald för bästa upptaglighet.

48 timmars tävlingskarens. Munkpeppar   Häst 1,5 dosmått/dag Ponny 1 dosmått/dag .

Produkter från kända varumärken
Skyddsboots

Skyddsboots från NAF

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Bozita Robur

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Rukka

Se alla produkter
Vattenleksaker

Vattenleksaker från Trixie

Se alla produkter