NAF

Arma Deluxe Benskydd till Häst - COB

Jämför produkt Arma Deluxe Benskydd till Häst - COB online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arma Deluxe Benskydd till Häst - COB i kategorin Benskydd och Paddar här hos oss.

Produktinformation

Lerskydd för hästens ben, när det är som lerigast i hagen. Robusta, bekväma skydd för skyddande åtgärd.

Finns i tre olika storlekar.  Skyddar mot lera.  Bekväma för hästen. Anpassade storlekar. .

Benskydd och Paddar från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Hästlindor, kombi - Svart

Benskydd och Paddar från Back on Track

Utforska allt inom Benskydd och Paddar från Back on Track.
Arma Deluxe Benskydd till Häst - COB

Benskydd och Paddar från NAF

Missa inga bra priser på Benskydd och Paddar från NAF.

Se gärna också

Air Flow Tendon Boots Senskydd - Medium / Svart

Benskydd med Airtech och 3D mesh-teknologi för maximal andningsförmåga och ventilation. Anatomisk och nära passform för bästa komfort med ett perforerat stötdämpande skum. Insidan är fodrad med Welltex®-teknologi som kan stimulera blodgenomströmningen och stötta senor och leder under aktivitet.   Skyddens utsida består av ett starkt och hållbart skal, samt ett stötabsorberande material på baksidan av senan som reducerar och sprider effekten av hårda islag och stötar. För extra ventilation finns lufthål längs senan och på sidorna. Skydden spänns med kardborreband för en individuell passform. Två solida remmar, utan elasticitet, fördelar trycket och förhindrar att de spänns för hårt kring hästens ben.   Vad är Welltex? Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler. Airtech och 3D Mesh. Welltex®-teknologi. Stötdämpande skum. Starkt och hållbart ytterskal. Extra ventilationshål. Skyddar hästens känsliga böjsenor

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023