Sidan innehåller annonslänkar

Mollelast Haft - Blå

Beställ Mollelast Haft - Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Mollelast Haft - Blå inom kategorin Bandage.

Produktinformation

En självhäftande binda som fäster i sig själv, den fastnar inte på päls eller hud. Med en gles väv tillåter den huden att andas, men väven är inte absorberande.

Sträck bindan vid användning, men dra inte år för hårt då man riskerar blodstopp.   Produkten erbjuds i följande storlekar 10 cm x 20 m Självhäftande binda som inte fastnar i päls eller hud .

Se gärna också

Självhäftande Bandage m Bitter Smak - Large

Ett elastiskt och flexibelt självhäftande bandge som inte klibbar fast mot hud eller päls. Den har även en bitter smak för att ditt husdjur inte ska bita sönder det när du lindat fast det. Perfekt att använda som söd till leder eller omplåstring av sår. Sträck lite på bindan när du lindar den, men se till att inte dra åt för hårt för att undvika tryckskador.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Small     5 cm x 4,5 m Medium    7,5 cm x 4,5 m Large     10 cm x 4,5 m Självhäftande, elastisk binda med bitter smak som inte fastnar på hår eller hud

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Purina Pro Plan

Se alla produkter
Cykelvagnar

Cykelvagnar från Trixie

Se alla produkter
Hästfoder

Hästfoder från Aveve

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Be Nordic

Se alla produkter