Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Handduk 66x43 cm

Beställ Trixie Handduk 66x43 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trixie Handduk 66x43 cm inom kategorin Badrock hund.

Produktinformation

Högabsorberande handduk med många användningsområden. Tillverkad av högabsorberande PVA.En handduk med många användningsområden;- Kan användas som handduk för att få husdjur torr. Dra bara handduken sakta över husdjuret så samlar den upp allt vatten.

Man behöver således inte gnugga husjuret torrt.Vrid sedan ur handduken och den återfår omedelbart full uppsugningsförmåga. - Kan även användas som kylduk under soliga sommardagar. Doppa den i kallt vatten och lägg den över djuret.

Se gärna också

Rukka Medea Eco Badrock till Hund Grön (S)

Mjuk badrock till hund ifrån Rukka!Det är viktigt att hålla din hund torr efter bad eller efter en blöt promand. Rukka badrock till hund är ett bra knep för att snabbare få din hund torr. Genom att noga torka hunden med en handduk och sedan sätta på den en hundbadrock så håller sig hunden varm och torkar snabbare.Rukka Medea Eco Badrock till hund är en badrock i microfiber som är högabsorberande och snabbtorkande. Badrocken är tillverkad i återvunnet material och den är enkel att sätta på och ta av. Badrocken fäst runt hundens midja med ett spänne som kan justeras. Hundbadrocken har en hög krage för att hjälpa hunden att hålla värmen, den kan knäppas och stängas med kanppar. Badrocken har en fin grön färg och den kan också användas som en morgonrock till hunden.Tips!Genom att använda Rukka Medea Badrock till hund direkt efter promenaden eller efter ett bad så motverkar du att hund skvätter ner hemmet när den vill skaka av sig överflödigt vatten eller lera.Badrocken kan användas som ett kylande plagg på sommaren genom att du dränker badrocken i vatten och sedan sätter på din hund.Material & SkötselrådFinns i storlek XXS-XL, hitta din storlek i vår storleksguide nedanMaterial: 88% återvunnen polyester, 12% polyamidTvättråd: 40 garder skontvätt, tvättas med liknande färger

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Badrock hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från Majstor

Se alla produkter
Hundspel

Hundspel från Nina Ottosson

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Hurtta

Se alla produkter
Underlägg

Underlägg från Hunter

Se alla produkter