Sidan innehåller annonslänkar

Rukka Micro Tasshandduk 2-pack (Grå)

Beställ Rukka Micro Tasshandduk 2-pack (Grå) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rukka Micro Tasshandduk 2-pack (Grå) inom kategorin Badrock hund.

Produktinformation

Användning Handduk till hund och katt Även lämplig för hästar Användning Handduk till hund och katt Även lämplig för hästar .

Se gärna också

Rukka Medea Eco Badrock till Hund Grön (XS)

Mjuk badrock till hund ifrån Rukka!Det är viktigt att hålla din hund torr efter bad eller efter en blöt promand. Rukka badrock till hund är ett bra knep för att snabbare få din hund torr. Genom att noga torka hunden med en handduk och sedan sätta på den en hundbadrock så håller sig hunden varm och torkar snabbare.Rukka Medea Eco Badrock till hund är en badrock i microfiber som är högabsorberande och snabbtorkande. Badrocken är tillverkad i återvunnet material och den är enkel att sätta på och ta av. Badrocken fäst runt hundens midja med ett spänne som kan justeras. Hundbadrocken har en hög krage för att hjälpa hunden att hålla värmen, den kan knäppas och stängas med kanppar. Badrocken har en fin grön färg och den kan också användas som en morgonrock till hunden.Tips!Genom att använda Rukka Medea Badrock till hund direkt efter promenaden eller efter ett bad så motverkar du att hund skvätter ner hemmet när den vill skaka av sig överflödigt vatten eller lera.Badrocken kan användas som ett kylande plagg på sommaren genom att du dränker badrocken i vatten och sedan sätter på din hund.Material & SkötselrådFinns i storlek XXS-XL, hitta din storlek i vår storleksguide nedanMaterial: 88% återvunnen polyester, 12% polyamidTvättråd: 40 garder skontvätt, tvättas med liknande färger

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Badrock hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fällar

Fällar från Lupus

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från FourFriends

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från KONG

Se alla produkter
Bollar

Bollar från KONG

Se alla produkter