Sidan innehåller annonslänkar

Rukka Micro Light Badrock (XL)

Beställ Rukka Micro Light Badrock (XL) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rukka Micro Light Badrock (XL) inom kategorin Badrock hund.

Produktinformation

EgenskaperBadrocken är gjord utav högkvalitativt microfiber. Den är lätt att sätta på, absorberar fukt ordentligt, håller hunden varm och torkar snabbt.

En riktigt smart lösning för dig som har en hund med lågt tålamod, eller om hunden blir blöt ofta och du vill skydda golv och möbler från onödigt mycket vattenstänk. Kan även användas som ett kylningsplagg under heta sommardagar.

Se gärna också

Rukka Medea Eco Badrock till Hund Grön (L)

Mjuk badrock till hund ifrån Rukka!Det är viktigt att hålla din hund torr efter bad eller efter en blöt promand. Rukka badrock till hund är ett bra knep för att snabbare få din hund torr. Genom att noga torka hunden med en handduk och sedan sätta på den en hundbadrock så håller sig hunden varm och torkar snabbare.Rukka Medea Eco Badrock till hund är en badrock i microfiber som är högabsorberande och snabbtorkande. Badrocken är tillverkad i återvunnet material och den är enkel att sätta på och ta av. Badrocken fäst runt hundens midja med ett spänne som kan justeras. Hundbadrocken har en hög krage för att hjälpa hunden att hålla värmen, den kan knäppas och stängas med kanppar. Badrocken har en fin grön färg och den kan också användas som en morgonrock till hunden.Tips!Genom att använda Rukka Medea Badrock till hund direkt efter promenaden eller efter ett bad så motverkar du att hund skvätter ner hemmet när den vill skaka av sig överflödigt vatten eller lera.Badrocken kan användas som ett kylande plagg på sommaren genom att du dränker badrocken i vatten och sedan sätter på din hund.Material & SkötselrådFinns i storlek XXS-XL, hitta din storlek i vår storleksguide nedanMaterial: 88% återvunnen polyester, 12% polyamidTvättråd: 40 garder skontvätt, tvättas med liknande färger

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Badrock hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kosttillskott till häst

Kosttillskott till häst från Aveve

Se alla produkter
Bilburar

Bilburar från 4Pets

Se alla produkter
Burtillbehör

Burtillbehör från Trixie

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Pro Dog

Se alla produkter